Maserati


Italiaanse automerken als Maserati staan bekend om hun temperament en Italiaanse sierlijkheid, mooi en meestal supersnel, maar niet altijd even betrouwaar.

En daarnaast ook behoorlijk geprijst, en dus was dit destijds niet weg gelegd voor de gewone man. maar in de klassiekerwereld is dit merk vele malen betaalbaarder dan haar concurrente Ferrari. 

 


Maserati BiTurbo

Merk:                 Maserati

Type:                 BiTurbo

Bouwjaar:          1986

Motor:               2500 cc

Kenteken:          zweeds

 

bijzonderheden:

De auto is in 2014 in nederland gekomen als onderdeel van een grote partij. Er is een los bijgeleverde 2.5 liter motor, uit rijdende auto gekomen! moet nog ingebouwd worden.

Staat sindsdien zonder motor in opslag, ZF bak nog ingebouwd! Auto staat in separate schuur die in verval is geraakt, zodoende is de auto in vergelheid gekomen. Nu wij verhuizen kwam de auto weer in ons blikveld. is een echte schuurvonds geworden, foto's zijn van voor de opslag. De motor ligt nog apart opgeslagen in een stelling.

originele velgen en interieur aanwezig.

Ben  je in voor een avontuur en zoek je een uitdaging? Breng deze auto weer in de juiste toestand en geniet van deze bijna 40 jaar oude auto.

Bij interesse komen kijken en we komen er samen uit. Auto wordt met motor aangeboden tegen lagere prijs dan de delen apart op zullen brengen. wordt als project verkocht!

Deze auto wordt nu te koop aangeboden via  https://www.classiccar-auctions.com/en/dashboard?auctionid=185